Flowers and Plants that support your Business

  • Volledige ontzorging van sourcing, labeling en verpakking
  • Levering tot op vestigingsniveau
  • Focus op duurzaamheid
  • Gecertificeerde producten
  • Eigen productieafdeling maakt hand- en bandboeketten

Uw Retailpartner

Door onze kennis en expertise op logistiek gebied, verzorgen wij voor grootschalige retail in grote volumes de aanlevering op winkelniveau. Hierbij worden per winkel of depot de bloemen, planten en decoratiematerialen verzonden met hoezen, barcodes en transportlabels.

De productie- en kwaliteitscontrole vindt plaats op de eigen productieafdeling. Hierdoor zijn wij in staat om zowel kostenefficiënte productie, als onderscheidende handboeketten tot aan vijftig stelen te produceren. Hoogstaande kwaliteit wordt dagelijks gewaarborgd door interne en externe kwaliteitscontrole.

Category Management bloemen- & plantenschap

Samen met u richten wij het bloemen- en plantenschap in. Wij optimaliseren de inrichting van het schap door te kijken naar consumentendata, (seizoens-)aanbod, de prijs en de plaats van het assortiment. De ondersteuning in het schap- en presentatieplan verhoogt commerciële kansen.

Product Design

Samen met u ontwikkelen we innovatieve producten zoals veldboeketten of mixed bunches. Op basis consumententrends, data en moodboarding bieden wij maatwerkconcepten aan. De afdeling Productontwikkeling & Business development denkt met u mee van de technische verwerking tot aan de laatste bloemen- en plantentrends per regio of winkelketen.

Bouquet making

Bij dit interessante concept maakt een bindster op belangrijke verkoopdagen live boeketten in de supermarkt. Wij helpen u met gecertificeerde bloembindsters en bijzondere bloemsoorten die op winkelniveau worden aangeleverd.

Boeketten

We zijn retailpartner op verschillende niveaus; van discount tot bloemistketen. Alle boeketten zijn in een hoes verwerkt met een barcodelabel, dagcode en QR-code.

  • Monolines: zoals een bos van tien rozen.
  • Monolines +: een basisboeket met extra producten toegevoegd.
  • Bandboeketten: basisboeketten, worden in diverse volumes gedraaid met een beperkt aantal stelen.
  • Handboeketten: luxueuze boeketten, worden met de hand gemaakt tot een onbeperkt aantal stelen in kleine en grote series.

Bloemen – losse stelen

Ons uitgebreide assortiment bloemen heeft stelen met kwaliteit van de bloemist. Deze bloemen zijn een perfecte basis voor uw boeketten, maar staan ook op zichzelf prachtig met een enkele groene tak. Ook leveren we bloemen omgepakt in emmers zodat u deze op winkelniveau kan aanbieden.

Planten

Wist u dat wij ook planten bij u kunnen leveren? Wij hebben een groot assortiment met mogelijk vaste lijnen met kwekers. Bent u op zoek naar levering per pot of liever grote aantallen? Beide is mogelijk! Doordat we de laatste trends nauwlettend volgen, hebben we altijd een passend product met een uitstekende spotaanbieding.

Deco

Denk hierbij aan decoratiematerialen in de breedste zin van het woord zoals plantenarrangementen, vazen en originele cadeauverpakkingen. Doordat we onderdeel zijn van de Floral Trade Group, bieden wij een totaalarrangement van bloemen, planten en decoratie.

”Maatwerk is de sleutel tot succes.”

Bent u benieuwd hoe wij u
kunnen helpen?