Flowers that support your Business

  • Volledige ontzorging van sourcing, labeling en verpakking
  • Levering tot op vestigingsniveau
  • Gecertificeerde producten
  • Unieke verkoopconcepten
  • Eenvoudige band- tot luxueuze handboeketten

Uw Retailpartner

Summaflor is dé retailpartner voor het bloemenschap. Als gespecialiseerde dienstverlener in sierteeltproducten, met handgebonden boeketten in het bijzonder, realiseert Summaflor klanttevredenheid op topniveau.

Door onze kennis en expertise op logistiek gebied, verzorgen wij voor grootschalige retail in grote volumes de aanlevering op winkelniveau. Of het nu gaat om discount of tuincentra, met onze jarenlange kennis en ervaring zorgen wij samen met u voor een succesvol bloemenschap.

Verkoopconcepten

Wij gaan verder dan de bloemen op het schap. Voor en met u ontwikkelen we (seizoensgebonden) maatwerkconcepten om extra dimensie te geven aan uw bloemencategorie, zowel fysiek als online. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Category Management

Samen met u richten wij het bloemenschap in. Wij optimaliseren de inrichting van het schap door te kijken naar het type consument, trends, (seizoens-)aanbod, verkoopdata en de plaats van het assortiment. Door optimaal in te spelen op deze aspecten realiseren we samen een succesvol en winstgevend bloemenschap.

Product Design

Onze afdeling product design volgt de ontwikkelingen van de consumententrends op de voet. Zij zorgen voor actualiteit en vernieuwing in de producten op het schap. Op basis consumententrends, data en moodboarding bieden wij maatwerkconcepten aan. De afdeling Productontwikkeling & Business development denkt met u mee van de technische verwerking tot aan de laatste bloemen- en plantentrends per regio of winkelketen.

Boeketten

Door ons uitgebreide en moderne productieapparaat kunnen wij ieder type boeket maken: van eenvoudige bandboeketten tot boeketten met wel 50 stelen. Alle producten worden retail-ready geproduceerd, denk hierbij aan het toevoegen van barcodes, dagcode en QR-code.

  • Bandboeketten: basisboeketten, worden in diverse volumes gedraaid met een beperkt aantal stelen.
  • Handboeketten: luxueuze boeketten, worden met de hand gemaakt tot een onbeperkt aantal stelen in kleine en grote series.

Bloemen – losse stelen

Ons uitgebreide assortiment bloemen heeft stelen met kwaliteit van de bloemist. Deze bloemen zijn een perfecte basis voor uw boeketten, maar staan ook op zichzelf prachtig met een enkele groene tak. Ook leveren we bloemen omgepakt in emmers zodat u deze op winkelniveau kan aanbieden.

Bloemen – Monobossen

Naast boeketten en losse stelen verzorgen wij ook monobossen bloemen. Dit zijn losse stelen gebundeld en verpakt in een hoes met eventuele bar-, dag- en QR-code. Een perfecte oplossing voor het toevoegen seizoensproducten aan het bloemenschap.

Deco

Denk hierbij aan decoratiematerialen in de breedste zin van het woord zoals plantenarrangementen, vazen en originele cadeauverpakkingen. Doordat we onderdeel zijn van de Floral Trade Group, bieden wij een totaalarrangement van bloemen, planten en decoratie.

”Maatwerk is de sleutel tot succes.”

Bent u benieuwd hoe wij u
kunnen helpen?