Flowers and Plants that support your E-Business

  • E-tail oplossingen voor consument en retailer
  • Jarenlange ervaring in verschillende markten
  • Van mono-bos tot meest luxueuze handboeketten
  • Advies en ondersteuning op maat

E-tail

Bent u op zoek naar een manier om uw bloemen online te verkopen, maar mist u de nodige kennis? Elke markt en organisatie is anders en vergt een persoonlijke aanpak. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van e-tail en bijpassende oplossingen maken we bloemen voor zowel retailer als consument online beter bereikbaar.

Branded B-to-C website

Met een branded business to consumer website is het mogelijk om consumenten te laten shoppen op een website met een eigen look en feel. Door onze kennis en expertise op online gebied helpen wij u bij het opzetten van een goed functionerende shop. Heeft u content of wilt u dat wij dit aanleveren? De mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met lokale logistieke partijen verzorgen wij de levering bij de klant aan huis.

Bestaand e-commerce platform

Heeft u al een goed werkend online platform en wilt u uw producten verkopen onder een bestaand merk? Dan is het verstandig om verder te bouwen op een bestaande webshop. Binnen dit concept ligt het voorraadbeheer bij u zelf en levert u zelf de klant via een transporteur naar eigen keuze. Daarentegen kunnen wij u ondersteunen bij category management en het aanleveren van content.

Product en order feed

Door het  toevoegen van een productfeed kunnen consumenten vertrouwd shoppen op de bestaande website van uw klanten. Productinformatie wordt automatisch gedeeld en geüpdatet op de website van uw klanten zonder dat uw klanten hier omkijken naar hebben. Summaflor verzorgt de productie en het afsturen van de bloemen en planten tot aan de voordeur bij de consument.

Stand-Alone analyses

Een goed uitgedacht plan begint met een sterke online analyse. Door de inzet van stand-alone analyses maken wij de markt en concurrentie inzichtelijk. Op deze manier is het mogelijk om op basis van data de juiste keuzes te maken. Is de oplossing een Branded Business to consumer website of een bouwen we verder op een bestaand e-commerce platform? Wij zoeken het samen uit.

”Meest luxueuze boeketten tot aan de voordeur geleverd”

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen?