We Brighten Your World

Uw Europese Retailpartner

Summaflor is de Europese retailpartner voor het bloemenschap. Als gespecialiseerde dienstverlener in sierteeltproducten, zetten wij ons in voor een klanttevredenheid op topniveau! Dit wordt gerealiseerd door een eigen productiebedrijf, een innovatieve sourcing afdeling en een gespecialiseerd verkoopteam. Ook helpen wij bij complexe vraagstukken zoals Category Management, consumentenkennis en E-tail.

Onze Missie

De missie ‘Brighten your world’ omvat hetgeen waar wij voor staan. Summaflor wil de wereld opfleuren door bloemen voor iedereen gemakkelijker beschikbaar én betaalbaar te maken. We specialiseren ons in retail en scherpen onze diensten aan, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Summaflor Supports

Planet

Een duurzame wereld is voor ons erg belangrijk. Continu streven wij naar verbeteringen in processen, transport en verpakkingen om onze carbon footprint te verkleinen. We kijken verder dan alleen de benodigde duurzaamheidscertificeringen en kiezen voor een nog betere wereld.

People

Mensen zijn het meest belangrijk om langdurige relaties mee op te bouwen en te onderhouden. Dit geldt zowel voor de ontwikkelingsgroei van onze medewerkers, de relatie met u als klant om gezamenlijk het bloemenschap succesvol te maken, maar ook de sociale werkomstandigheden bij onze kwekers spelen hierin een centrale rol.

Business

We streven naar een samenwerking waarin we gezamenlijk de bloemencategorie succesvol maken. Een duurzaam verdienmodel voor de hele keten is hierin leidend. We doen dit met behulp van een persoonlijk aanbod en passende verkoopoplossingen. Dit leidt tot een beter rendement voor alle betrokken partijen.

”Brighten your world” omvat waar wij voor staan

Groei mee met Summaflor

Een groeiend bedrijf kan niet zonder betrokken medewerkers! Onze partners omschrijven Summaflor als een betrouwbaar bedrijf, waarin snel geschakeld wordt en medewerkers met passie werken.  Spreekt jou dit aan? Schroom niet en kom gerust langs voor een kop koffie.

Floral Trade Group

Summaflor is onderdeel van de Floral Trade Group. Hierdoor behalen we synergievoordelen op het gebied van gezamenlijke sourcing en delen we kennis en kunde over de consumenten en marktbenadering. Door samenwerking met onze zusterbedrijven binnen Floral Trade Group bieden wij u een compleet assortiment van bloemen,  planten en decoratie.