Partners die samen voor groei willen gaan

Diensten

Door onze kennis en expertise op logistiek gebied, verzorgen wij voor grootschalige retail in grote volumes de aanlevering op winkelniveau. Hierbij worden per winkel of depot de bloemen, planten en decoratiematerialen verzonden met hoezen, barcodes en transportlabels.

De productie- en kwaliteitscontrole vindt plaats op de eigen productieafdeling. Hierdoor zijn wij in staat om zowel kostenefficiënte productie, als onderscheidende handboeketten tot aan vijftig stelen te produceren. Hoogstaande kwaliteit wordt dagelijks gewaarborgd door interne en externe kwaliteitscontrole. U ontvangt unieke producten van de beste kwaliteit, daarnaast bieden wij extra ondersteuning aan op het gebied van:

Category Management
bloemen- & plantenschap

Samen met de klant richten wij het bloemen- en plantenschap in. Wij optimaliseren de inrichting van het schap door te kijken naar het aanbod, de prijs en de plaats van het assortiment. De ondersteuning in het schap- en presentatieplan verhoogt commerciële kansen. Daarnaast geven wij training ondersteuning aan het winkelpersoneel, zodat zij de klant van het juiste advies voorzien.

Product design

Samen met u ontwikkelen we innovatieve producten zoals veldboeketten of mixed bunches. Met consumententrends en data bieden wij maatwerkconcepten aan. De afdeling Productontwikkeling & Business development denkt met u mee van de technische verwerking tot aan de laatste bloemen- en plantentrends per regio of winkelketen.

 

 

E-tail

Onze E-tail oplossingen maken bloemen en planten voor zowel retailer als consument online beter bereikbaar. Dit kan door een inkoopplatform voor de retailer, koppelingen (EDI), webshop of een E-tail platform waarbij direct aan de consument wordt verkocht. Welke manier voor u het beste werkt, is hierin leidend!

Bouquet making

Bij dit interessante concept maakt een bindster op belangrijke verkoopdagen live boeketten in de supermarkt. Wij helpen u met gecertificeerde bloembindsters en bijzondere bloemsoorten die op winkelniveau worden aangeleverd.

 

 

”Hoogstaande kwaliteit wordt dagelijks gewaarborgd door kwaliteitscontrole.”

Wij lichten graag toe hoe wij u kunnen helpen